Massor med vykort på Stamps in Svedala


Helgen 13-14 september arrangerades för nionde året i rad vykorts- och frimärksmässan Stamps in Svedala. Mässan som årligen hålls i Kyrkskolans gymnastikhall i Svedala hade i år 13 handlare och postverken från Åland, Grönland, Färöarna och Island. Ett bra tag innan mässan öppnade på lördagen var det en lång kö utanför med vykorts- och frimärksshungriga samlare. Under lördagen slogs förra årets besöksrekord med råge. Aldrig förr har mässan haft så många besökare, tidvis var det helt fullt vid handlarborden.

I samband med mässan passade klubben Svedala Unga Frimärkssamlare på att fira 25 år som föreningen och hade med anledning av detta tagit fram en minnespoststämpel och en jubileumsskrift. På kvällen samlades ca 65 personer till en bankett med god mat och där utmärkelser delades ut till trogna och aktiva medlemmar.

Både handlare och besökare var mycket nöjda och ser fram emot nästa års mässa som kommer att hållas andra helgen i september 2009. Mässan blir den 10:e och blir därför förhoppningsvis något extra. Redan nu har flera handlare bokat bord till nästa års mässa. Glöm inte att besöka www.sufs.se/sis som vi kommer att uppdatera under det kommande året med bland annat tävlingar samt vilka postverk och handlare som kommer på nästa mässa.

Bodil Jeppsson

Google

Tillbaka till   

Direkt till vykortsauktionerna på